به گزارش خبرگزاری مهر، تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر قروه از عملکرد شهردار این شهر رضایت نداشته و در جلسات متعددی از وی انتقاداتی را داشته اند و هم اکنون نیز محمد هادی مرادیانی عضو شورای شهر قروه از وی طرح سوال کرده است که متن این نامه و سوالات مطرح شده در ادامه خواهد آمد.
ریاست محترم شورای اسلامی شهر قروه
با سلام و تحیات الهی
احتراماً به استحضار میرساند با توجه به اینکه تذکرات اینجانب به صورت حضوری در صحن علنی شورای اسلامی به اطلاع شهردار محترم رسانده شد، اما متأسفانه علی رغم این تذکرات همچنان این رویه ادامه پیدا کرده است. فلذا منطبق بر ماده ۸۳ قانون تشکیلات و وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی و انتخاب شهرداران، موارد ذیل را به عنوان طرح سوال از شهردار قروه آقای خسرو عزتی تقدیم مینمایم.لذا عنایت نموده برابر قانون اقدامات لازم را مبذول فرمائید.
۱- مشکل زباله (پسماند شهری قروه) علیرغم تذکرات لازم و قولهای شهردار محترم نسبت به مکان یابی مناسب بنا به شاخصها و الزامات زیست محیطی همچنان به قوت باقی است.
۲- قراردادهای شهرداری که از طرف شهرداری منعقد شده دو ماه پس از شروع کار به شورا جهت تأیید ارسال میشود.(قرارداد خدمات شهری، واگذاری داربست.....)
۳- عدم نظارت بر آرامستان که پس از تذکرات مکرر در صحن شورا همچنان مبالغ اضافی از خانوادههای متوفی گرفته میشود.
۴- عدم پیگیری پرداخت حقوقات پاکبانان که پس از جلسات متعدد اعضای شورای اسلامی و شهردار و معاونت خدمات شهری و پیمانکاران همچنان بلاتکلیف مانده است.
۵-پ روژههای ناتمام شهرداری که بارها و بارها از طرف شهردار محترم قول اتمام به اعضای شورا و شهروندان داده شد، اما متأسفانه این پروژههای عمرانی همچنان ناتمام باقی مانده است.(پروژه ورودی قلعه، بلوار غدیر، آسفالت معابر، و پروژهای که در بودجه سال ۱۴۰۰ تعریف شده بود ولی همچنان دست نخورده باقی مانده است)
۶-و ضعیت نامناسب لکه گیری و آسفالت معابر شهر با توجه به تذکرات مکرر به شهردار تاکنون تغییر و پاسخ مؤثری از وی داده نشده است.
۷- در اختیار گذاشتن ماشین آلات شهرداری بدون هماهنگی با شورا علی رغم اینکه شهر قروه نیاز مبرم به این ماشین آلات داشت.
۸- عدم رعایت تناسب بودجه عمرانی به جاری شهرداری.
۹- نحوه هزینه کرد فروش زمین بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر.
۱۰- عدم رسیدگی به مشکلات ترافیکی شهر.
۱۱- بی توجهی شهردار نسبت به تذکرات شورای اسلامی شهر برای انتصاب غیر قانونی مدیران شهرداری در زمان سرپرستی با توجه به نامه مدیرکل امور شهرداری در خصوص عدم تغییرات مدیریتی در زمان سرپرستی.
۱۲- عدم پاسخگویی و بی اعتنایی به نامههای شورای اسلامی.
۱۳- عدم صیانت از اسناد و مدارک شهرداری.
طبق ماده ۷۳ چنانچه یک یا چند نفر از اعضای شورای شهر به عملکرد شهردار یا عملیات شهرداری به دلیل عدم انجام وظایف قانونی و یا ضعف مدیریت اعتراض یا ایرادی داشته باشند ابتدا توسط رئیس شورا موارد را به صورت سریع و مکتوب به شهردار تذکر میدهند در صورت عدم رعایت مفاد مورد تذکر و اصرار اعضای معترض موضوع به صورت سوال مطرح میشود که در این صورت رئیس شورا سوال را کتباً به شهردار ابلاغ میکند و وی موظف است با هماهنگی رئیس شورا حداکثر ظرف مدت ۱۵ روز پس از تاریخ ابلاغ در محل شورا حاضر شود و به سوال مطرح شده پاسخ دهد. پس از ارائه پاسخ و بدون حضور شهردار نسبت به قانع کننده بودن آن رأی گیری به عمل میآید. چنانچه پاسخ شهردار از نظر اکثریت اعضای شورا قانع کننده نباشد موضوع به صورت اخطار توسط رئیس شورا به شهردار ابلاغ میشود.
چنانچه اعضای شورا دو بار از پاسخ شهردار قانع نشوند در صورت درخواست یک سوم اعضای شورا استیضاح شهردار در دستور کار قرار میگیرد. تقاضای استیضاح باید سریع و دارای موضوع یا موضوعات مشخص و معین باشد. تقاضای مزبور در اولین جلسه علنی شورا قرائت و به شهردار ابلاغ میشود.
وی موظف است با هماهنگی رئیس شورا حداکثر ظرف مدت ۱۵ روز پس از تاریخ ابلاغ در محل شورا حاضر شود و به سوال مطرح شده پاسخ دهد. پس از ارائه پاسخ بدون حضور شهردار در خصوص عدم اعتماد به وی برای تداوم تصدی سمت شهرداری، رأی گیری میشود. در صورتی که شهردار علی رغم هماهنگی صورت گرفته در جلسه استیضاح حاضر نشود استیضاح کنندگان مطالب خود را بیان میکنند و نسبت به عدم اعتماد، رأی گیری میشود.
چنانچه دو سوم کل اعضای شورا رأی عدم اعتماد بدهند شهردار از کار برکنار و فرد جدیدی از سوی شورا انتخاب میشود.
نظر شما